Co-working centra voor medische beroepen

Onze Visie

SAMEN NAAR EEN MULTIDISCIPLINAIRE TOEKOMST.

Hoewel iedereen het vrijwel eens is over de voordelen van multidisciplinaire samenwerkingen tussen (para)medici blijft het aantal multidisciplinaire groepspraktijken en medische centra in België heel beperkt. Dit voornamelijk omdat het opstarten van dergelijke praktijken of centra geen sinecure is en meestal niet tot de expertise van de arts, specialist of paramedicus behoort.

Medpoint werd als medisch co-working centrum in het leven geroepen om (para)medici te verenigen en hun te laten genieten van de vruchten van multidisciplinair samenwerken zonder belast te worden met de zorgen die komen kijken bij het uitbouwen en managen van een dergelijk centrum.

Onze Missie

Medici verenigen en maximaal ontzorgen van hun niet-medische verplichtingen.

We trachten dit in eerste plaats te doen door onze (para)medici samen te brengen onder één dak en hun van de nodige faciliteiten te voorzien voor het uitoefenen van hun job. Hiernaast bieden we een aantal ondersteunende diensten aan waardoor onze artsen, specialisten en paramedici zich enerzijds voor 100% kunnen focussen op hun werk en het welzijn van hun patiënten en anderzijds een betere work-life balans kunnen creëren.

Wat kan Medpoint voor u betekenen?

U bent project ontwikkelaar, bouwheer of makelaar

en heeft een locatie dewelke u met een medische activiteit wenst in te vullen. 

Medpoint is steeds op zoek naar nieuwe locaties om ons netwerk uit te breiden. De aanwezigheid van een medisch centrum in uw project betekent vaak een meerwaarde. Heeft u een locatie dewelke in aanmerking komt, neem zeker even contact en bekijken het graag samen.

We zoeken locaties die voldoen aan volgende criteria:

  • Goede zichtbaarheid en bereikbaarheid (A-locaties)
  • Voldoende parkeergelegenheid (6 parkeerplaatsen per 100m²)
  • Minimum 400m² bewoonbare oppervlakte
  • Zowel bestaande als nieuwe panden

Waarom Medpoint?

Medpoint bouwt aan geneeskunde van de toekomst. Onze visie is een geneeskunde waar patiënten makkelijk een arts /paramedicus kunnen bereiken die zich enkel met de patiënt hoeft bezig te houden. We doen dit door praktijkvormen te creëren waar verschillende disciplines samen zitten volgens onze ideologie van ontzorging. Bekijk hieronder ons aanbod.

Het WinWin model

Onze diensten

Referentiebeelden

Over Medpoint

Medpoint werd opgericht in april 2018 en heeft als doel medische beroepen te verenigen en te ontzorgen van al hun niet-medische verplichtingen.

JENS RASKIN
JENS RASKINOndernemer
Jens Raskin is serie-ondernemer en bestuurder bij investeringsvehikels ANTS en Atlas LTI. Hij startte succesvol reeds verschillende bedrijven op en heeft ervaring met het financieren en realiseren van vastgoedprojecten.
KAREL ANSEEUW
KAREL ANSEEUWHuisarts
Karel Anseeuw is werkzaam als huisarts sedert 2015. Hij was actief in verschillende groepspraktijken en heeft ervaring met de dagdagelijkse werking ervan. Hij is bekend met de uitdagingen die inherent zijn aan het managen van een groepspraktijk.
VALERIE CESAR
VALERIE CESARIngenieur-Architect
Valerie Cesar is zaakvoerder van het architectenbureau Architime dat gespecialiseerd is in het bouwen, verbouwen en inrichten van medische praktijken in België. Ze heeft expertise in de uitdagingen die het uitbouwen van een groepspraktijk met zich mee brengt.

Onze partners

Barthels Medical
Monard Law
Architime
P&S Bedrijfsconsultants
Zakenkantoor De Gucht
Gymna
ANTS

Contacteer ons

Wil je wat meer info of kom je graag eens op bezoek?

Stuur ons een mailtje en we nemen spoedig terug contact met je op.